Foto: DR/Agnete Schlichtkrull

Stéphanie Surrugue overrasker: Nyt job

Den dygtige journalist kaster sig over en helt særlig værtstjans.

Gennem sin karriere har journalisten Stéphanie Surrugue stiftet bekendtskab med flere dele af branchen fra at være international korrespondent til at dække Tour de France.

Hun har også skrevet flere bøger, blandt andet den anerkendte ‘Enegænger – portræt af en prins’, der handler om afdøde prins Henrik.

Men nu står hun overfor at skulle prøve kræfter med en helt anden genre.

Grand Prix-vært

For selvom den erfarne journalist flere gange har været vært, blandt andet på Kronprinsparrets priser, så er der i den grad lagt op til fest, når hun sammen med Sara Bro skal være vært til Dansk Melodi Grand Prix i 2024.

Foto: DR/Agnete Schlichtkrull

Den 46-årige journalist glæder sig til den nye udfordring:

– Dansk Melodi Grand Prix er en del af en stor europæisk tradition, der samler danskerne på tværs af køn, kulturer og generationer. Jeg glæder mig – både som europæer og som festraket – til sammen med Sara at stå i spidsen for en så legendarisk tv- og kulturbegivenhed i Danmark. Der er dømt ’douze points’ til det gode humør, siger Stéphanie Surrugue i en pressemeddelelse.

Stéphanie Surrugue skal styre showet, der formentligt kommer til at byde på både glimmer og palietter, sammen med Sara Bro.

Sara Bro har siden januar 2021 stået i spidsen for ‘Sara og monopolet’. Hun overtog programmet, da den originale vært, Mads Steffensen, forlod DR.

Hun glæder sig i den grad til at være vært på showet.

– Jeg er vokset op med Dansk Melodi Grand Prix både som den største og vildeste tv-begivenhed og som en dyrebar skat på kassettebånd. Pailletter og stiletter er i mit blod, så det er en kæmpe ære for mig at skulle være vært og så ovenikøbet sammen med mit idol ’Mademoiselle Europe’, siger Sara Bro.

Hvem der skal deltage i det legendariske show er endnu ikke offentliggjort. DR oplyser, at det vil komme ud i det nye år.

Her kæmper en række artister om at repræsentere Danmark, når Eurovision til næste år løber af stablen.

Det store show bliver holdt i Sverige efter Loreen for anden gang vandt sangkonkurrencen.

Dansk Melodi Grand Prix kan ses lørdag den 17. februar 2024 på DR1 og DRTV.

Hvad tænker du om de nye værter? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.