Stig Rossens overraskende afsløring: Denne sjove tjans har han om natten

Musical-stjernen Stig Rossen er kendt for sin smukke sangstemme, men faktisk har han også et andet talent, som han udfolder om natten.

Det er ikke længesiden, at 61-årige Stig Rossen har meddelt, at han har tænkt sig at drosle ned på sin musical-karriere for at beskæftige sig med andre områder.

Igennem mange år har han medvirket i et hav af musicals, optrådt med koncerter med Stig & Vennerne, og så har han også lagt stemme til Disney-film.

Men ud over sit meget offentlige liv, så arbejder Stig Rossen faktisk med en anden særlige ting i nattetimerne, hvor han laver undertekster til TV-serier.

– Jeg kan ikke rigtig sidde stille, og jeg har noget med sprog. Jeg elsker sproget, korrekt sprog og tegnsætning, siger han til Her & Nu.

Hustru opfordrede

Stig Rossen fortæller også, at når han ser film eller TV-serier derhjemme ofte hører ham sige, at noget er helt forkert oversat, og at det derfor ødelægger meningen.

Derfor skælder han ofte ud, og derfor opfordrede hans hustru Nina Nancke ham til at kaste sig over at gøre det bedre.

Hun endte nemlig med at spørge Stig Rossen, hvorfor han ikke bare gjorde det selv, og her lovede han hende, at han også ville gøre det på et tidspunkt.

Stig Rossen
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Stig Rossen oversætter

Herfra ansøgte musicalstjernen om jobbet og kom også i betragtning, hvorefter det gik op for ham, at det faktisk var en ganske nem sag.

Han fortæller, at det nye arbejde om natten både er “fantastisk” og “skidesjovt”, og at det er fedt, man kan begynde på noget nyt, når man er 61 år.

– Jeg sidder og laver undertekster til en masse serier. Det irriterede mig, når jeg så noget, som ikke var oversat rigtigt, for jeg synes, det ødelægger historien, har han tidligere udtalt til Se og Hør.

Skuespil genoptages

Stig Rossen står nu snart overfor sin sidste rolle i en musical, for ‘Askepot’ bliver han svanesang, hvorefter han har planer om at fokusere på skuespillet fremover.

– Jeg har mærket de seneste år, at jeg har savnet at sige replikker. Jeg skal fokusere på noget andet. Det giver mig en ild i maven, at jeg skal starte forfra, har han ærligt udtalt til B.T.

Stig Rossen er nemlig ikke oprindeligt uddannet indenfor sang men er uddannet i skuespil fra Guildhall School of Music and Drama i London.

Hvor er det godt, at Stig Rossen dyrker sit skjulte talent!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!