Stor chance for prins Nikolai: Sådan kan dramaet gavne ham

Prins Nikolai har bevist, at han har gode evner for at være model, og at han mister prinsetitlen kan vise sig givtigt for den karrierevej.

Den unge prins Nikolai har de seneste år prøvet sig selv, og som de fleste andre unge mennesker forsøgt at finde sin vej i livet.

Det har været ensbetydende med, at han brød traditionen og sluttede sin uddannelse i militæret før tid for i stedet at satse på en modelkarriere.

Han har efterhånden vist sig at være særdeles talentfuld indenfor denne branche med adskillige jobs for store brands.

Båndene slippes

Nu kan hans nye situation måske sætter yderligere skub på denne levevej, mener modeekspert.

– Nu kan jo netop slippe de bånd, som bandt ham, da han havde prinsetitlen og måske udforske sig selv mere, siger modejournalisten Chris Pedersen til Ekstra Bladet.

Han understreger, at det ikke kun er titlen, der har båret prins Nikolai langt i modebranchen men også i høj grad hans talent.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Prins Nikolai frigjort

Før har den danske prins været underlagt et kongeligt kodeks, når han har valgt opgaver, men fra nytår vil det også være muligt for ham at lave eksempelvis undertøjs- og badetøjsreklamer.

Desuden vil det også blive nemmere for ham at stille op til billeder for et varehuskatalog.

Det vil også lægge helt i tråd med de tanker, dronning Margrethe har gjort sig omkring fratagelsen af titlerne for prins Joachims børn.

At sagen omkring fratagelsen har vakt opsigt er heller ikke nødvendigvis en dårlig ting, da modebrandsene vil kunne lukrere på omtalen.

Held og lykke med fremtiden, prins Nikolai!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!