Susse Wold, Lars Knutzon og Tommy Kenter i nyt samarbejde: Rørende fortælling om ældres kærlighedsliv

Kortfilmen “To som elsker hinanden” med en række kendte skuespillere i hovedrollerne sætter fokus på ældres kærlighedsliv.

Der er lagt til et drama af de helt store med den nye film “To som elsker hinanden”, der har Susse Wold, Lars Knutzon og Tommy Kenter på rollelisten.

Her bliver der sat fokus på ældres kærlighedsliv, og der bliver taget hul på store emner som skilsmisse og eksistentielle kriser.

Et af filmens temaer er at aftabuisere ældres skilsmisser og tager udgangspunkt i parret Knud og Carstens dilemmaer.

Skilsmissen lurer

De to er spillet af henholdsvis Tommy Kenter og Lars Knutzon.

Carsten har følt sig fanget i den evige trummerum og nu, i sit livs efterår, øjner han muligheden for at blomstre igen. Knud, som elsker deres rolige liv, hvor dagligdagen går sin gang, aner ikke uråd, før det er for sent.

Susse Wold spiller desuden en birolle i kortfilmen, der altså sætter fokus på kærlighed, køn og seksualitet, og Lars Knutzon har været ganske begejstret for at medvirke.

– Jeg syntes, det var en sød idé med to gamle, knarvorne herrer, der har levet et halvt liv sammen, og pludselig gider den ene ikke mere, siger han i en pressemeddelelse ifølge BILLED-BLADET.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Film er nomineret

Især satte Lars Knutzon pris på endnu engang at kunne arbejde sammen med sine gode ven Tommy Kenter i filmen, der er instrueret af en blot 28-årig instruktør.

Filmen er udtaget til at blive vist på Odense Film Festival 2023, som varer fra 28. august til 3. september. 

Vi glæder os til at høre mere om filmen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!