Sygdom har tæret på Paprika Steen: Kiloene er raslet af – sådan ser hun ud

Det er en kæmpe forvandling, som skuespilleren Paprika Steen har været igennem, hvor hun har tabt sig 12 kilo i løbet af et år.

Efter en længere periode, hvor den 58-årige skuespiller Paprika Steen har været ramt af sygdom, har hun i samme ombæring tabt sig 12 kilo.

Det er til dels sket i forbindelse med de to operationer, skuespilleren har været igennem, hvor hun har været ramt af et par tumorer i hovedet og en omgang coronavirus.

– Det har været corona, og jeg har været opereret nogle gange, så jeg var gået lidt i stå. Så jeg tænkte, nu må jeg…man kan se forskellen i “Tove”-filmen, siger Paprika Steen til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Paprika Steen åbner op om ensomheden: Så hårdt er single-livet for den 57-årige skuespiller

LÆS OGSÅ: Paprika Steen åbner op om sin tumor: Tæt på at miste synet

LÆS OGSÅ: Paprika Steen opereret i hovedet: Har fået fjernet endnu en tumor

Tumor blev fjernet

De mange kilo, hun er blevet lettere, kan Paprika Steen også tydeligt mærke i forhold til, at hun har fået bedre livskvalitet.

Første gang skuespilleren blev opereret var tilbage i 2019, hvor hun fik bortopereret en tumor på størrelse med et æg.

Anden gang var i 2021, hvor Paprika Steen fik fjernet en mindre, godartet tumor, men det til trods påvirker tumorerne stadig hendes syn og gør hende halvt blind.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Syn er ødelagt

Dog kan skuespilleren stadig se, når hun bærer briller men erkender dog, at hendes syn er delvist ødelagt – heldigvis sad tumoren ikke i hjernen.

Selv om synet er svækket, så er der dog stadig fuld fart på skuespilleren, der altså endnu engang spiller rollen som Tove Ditlevesen i filmen, der får premiere til sommer.

Hvor er det flot gået af Paprika Steen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

 

Læs mere om...