Sygdom har tvunget Ditte Haue væk fra skærmen

ny vært på TV 2 Nyhederne

Den populære nyhedsvært Ditte Haue har i de sidste par uger ikke været lige så meget på skærmen, som hun plejer. Nu afslører hun, at fraværet skyldes sygdom.

Journalisten Ditte Haue, som man blandt andet kender fra TV2 News og Sporløs, er normalt fast at se på skærmen, når nyhederne skal dækkes, men de sidste par uger har det ikke været sådan.

Efter flere har spurgt ind til fraværet og sendt hende søde beskeder, fortæller Ditte Haue nu i et opslag på instagram, hvorfor hun ikke har været lige så meget på skærmen som normalt det sidste stykke tid.

– Forklaringen er, at jeg, efter at have været syg omikron, har kæmpet med en heftig træthed, hovedpine og svimmelhed, der kom on/off hver dag, og som gjorde, at jeg havde svært ved at være på arbejde med de lange og ofte stressende nyhedsvagter. Det er været superfrustrerende, og jeg har været enormt bange for, hvor længe det skulle vare. Det der med ikke at kunne stole på sin egen krop er godt nok ufedt, skriver Ditte Haue.

Men selvom hun har været gennem en hård omgang med corona, så er der nu lys for enden af tunnelen.

– Men efter en lille uge nu, hvor jeg både har været tilbage på kvægtorvet og har været helt uden svimmelhed, tør jeg tro på, det for alvor har sluppet, skriver Ditte Haue, der er glad for at vende tilbage, selvom det er et voldsomt nyhedsbillede, som verden står overfor i disse dage.

Hun er tilbage på skærmen i aften klokken 19:00 hos TV 2 Nyhederne.

Hvor er det godt at høre, at Ditte Haue er ved at være ovenpå igen. Nu ønsker vi hende alt det bedste fremover!

Exit mobile version