Thomas Evers Poulsen flytter med kæresten: Denne ‘Vild med dans’-stjerne får han til nabo

Danser Thomas Evers Poulsen flytter i rækkehus med kæresten Sæþór Krístinsson, og han kommer til at få kollega Karina Frimodt som nabo.

Nok endte han ikke i finalen i årets ‘Vild med dans’, men privat har Thomas Evers Poulsen en masse at glæde sig over lige for tiden.

Han skal nemlig flytte i rækkehus på Østerbro med kæresten Sæþór Krístinsson, og her får parret faktisk kollega Karina Frimodt som nabo.

Danseren er nemlig tidligere på året flyttet til kvarteret, og Thomas Evers Poulsen ser i den grad frem til at få hende som nabo.

– Vi har ikke købt rækkehuset men lejet det. Vi har skrevet under og alting, og vi overtager huset 1. februar, siger Thomas Evers Poulsen til BILLED-BLADET.

Dommere kritiseret

Thomas Evers Poulsen og hans partner Özlem Cekic røg ud af ‘Vild med dans’ i semifinalen sidste lørdag, hvor de endte på en sidsteplads.

Parret var overraskede over at skulle forlade konkurrencen, og de udtalte da også kritik af dommerne efterfølgende.

– Jeg var så glad for, at dommerne i dag langt om længe kommenterede på nogle tekniske ting, som de kunne se var gode, sagde Thomas Evers Poulsen til Her & Nu efterfølgende.

Thomas Evers Poulsen Sæþór Krístinsson
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Karina Frimodt er i finalen

Danseren havde dog stor ros for sin dansepartners indsats igennem showet, selv om han selv var ærgerlig over ikke at skulle danse freestyle i finalen.

Til gengæld er Karina Frimodt i finalen, der danses i Horsen på fredag med sin partner Kasper Fisker.

Hvor bliver det bare et skønt naboskab for Thomas Evers Poulsen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!