Thomas Evers Poulsen og kæresten slet ikke enige om særlig juletradition: Sådan har de løst det

Danser Thomas Evers Poulsen skal fejre jul sammen med kæresten Sæþór Kristínsson, men de to er ikke helt enige om, hvad man spiser til juledessert.

Den 1. december står på kalenderbladet, og det betyder en skøn julemåned, hvor vi lader op til juleaften.

Årets ‘Vild med dans’ er netop overstået, og her har danskerne endnu engang kunnet nyde godt af Thomas Evers Poulsens dansetrin.

Han er naturligvis også klar til at fejre jul, og i år bliver det med kæresten Sæþór Kristínsson og hans datter Gloria.

Jul er traditionel

Sæþór stammer fra Island, og det betyder også, at parret har måtte lave lidt om på deres juletraditioner for at få den danske og islandske kultur til at passe sammen.

Julemaden er ellers traditionel dansk ud over, at der bliver serveret glaseret skinke, hvilket er en islandsk tradition, og så et alternativ til risalamande, som Thomas Evers Poulsens kæreste ikke kan lide.

– Så har vi en almindelig dessert også, men jeg har set, at Naturli har en risalamande – altså risalamande-is. Så måske skal vi prøve den i år, siger danseren til BILLED-BLADET.

Thomas Evers Poulsen
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Mandlen er klar

Han forsikrer samtidig, at der er en mandel i risalamande-isen ved den juleaften, der også fejres med hans mor, far, søster Michele, hendes datter og kæreste Henrik samt hans to børn.

Thomas Evers Poulsen har allerede taget hul på juleaften i programmet “Nu er det jul igen”, der blev sendt den 23. november, hvor han var i selskab med Rosa Kildahl, Sara Lygum og Simon Stenspil.

Hvor lyder det bare som en hyggelig juleaften!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version