Thomas Evers Poulsens mor kørt ned af lastbil: Nu deler han detaljer om den tragiske ulykke

Uheldet var i den grad uge, da danserens mor i mandags blev kørt ned af en lastbil, mens hun var på cykel.

Det var en ganske tragisk begivenhed, der mandag ramte danseren Thomas Evers Poulsen og hans familie, da hans mor Jonna blev kørt ned på cykel.

Det skete ved en højresvingsulykke i Glostrup, hvilket ‘Vild med dans’-kendissen i går kunne offentliggøre på sin Instagram-profil.

Tragisk nok fik Thomas Evers Poulsen den triste nyhed, da han var på Lanzarote med sin kæreste Sæþór Kristínsson, hvor han var vært for sin årlige danseuge.

– Der gik panik i os, fordi vi var der, og vi fik jo ikke de gode nyheder der. Først og fremmest er vi taknemmelige, fordi der skulle ikke meget til, før det havde haft en hel anden afslutning, siger Thomas Evers Poulsen til Se og Hør.

Jonna var indlagt

Selvfølgelig gik kæresteparret straks i gang med at finde en afgang hjem, og det lykkedes dem da også at være hjemme på Rigshospitalet under et døgn senere.

Her lå Jonna indlagt og var ved bevidsthed, og på mirakuløs var hun ikke i kritisk tilstand, for det kunne være gået langt værre.

Jonna blev nemlig slæbt flere meter efter lastbilen, der havde kørt hende ned, fordi chaufføren fuldstændigt havde overset hende.

Thomas Evers Poulsen
Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Skader var talrige

Lastbilen havde faktisk set de to første cyklister på cykelstien før hende, lyder det fra vidner, og selv moren ikke var i livsfare, så har hun fået en del knubs efter ulykken.

Thomas Evers Poulsens mor har brækket en nakkehvirvel, benet, foden, kravebenet og også hoften to steder, og det sidste betød, at hun måtte igennem operation.

Den er heldigvis gået godt, men nu venter et år med genoptræning, og de første tre måneder er det meningen, at Jonna skal have nakkestøtte på.

Mor gør rent

Lige nu er hun stadig indlagt på Rigshospitalet, inden hun bliver overflyttet til et hjemmesygehus, som ligger tættere på hendes bopæl.

Danseren har tidligere talt om det nære forhold, han har til sin mor, og at han blandt andet også får hjælp af hende til at gøre rent i sin bolig.

Det afslørede han, da han fik kendte gæster i et afsnit af “Til middag hos…”, hvor han afslørede, at han ikke går op i rengøring, men at det er godt, Jonna gør.

Vi sender varme tanker til Thomas Evers Poulsen i denne svære tid!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!