Tillykke: Sofie Gråbøls tv-serie nomineret til storslået pris

Sofie Graaboel

Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

Skuespilleren Sofie Gråbøl spiller med i DR-serien “Huset”, som nu kommer med fornem konkurrence på filmfestivalen i Cannes.

Den 54-årige skuespiller Sofie Gråbøl har længe været et stort navn herhjemme ikke mindst med sin seneste medvirken i TV-serien “Dag & Nat”.

Nu er hun snart klar med en ny spændingsserie på DR under titlen “Huset”, der handler om fire fængselsbetjente, hvor hun igen har hovedrollen.

På ganske kort tid skal de få styr på et fængsel ud over, at de også deres at se til på privatfronten ifølge BILLED-BLADET., og der går ikke længe, før de to ting er blandet godt og grundigt sammen.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl i tårer: Modtog fornem pris

“Huset” kommer til Cannes

Betjentene finder nemlig ud af, at det bestemt ikke er lige sådan at gå ind og skubbe til magtbalancen i fængslet.

TV-seriens generelle temaer er straf, rehabilitering, hævn og spørgsmålet om retssikkerhed i en verden, hvor “Huset” som regel er vinder.

Ud over Sofie Gråbøl medvirker blandt andre også David Dencik og Charlotte Fick, og den 18. april er der premiere på de to første afsnit i filmbyen Cannes.

“Huset” får premiere

Her vil TV-serien nemlig blive det danske bidrag til hovedkonkurrencen ved filmfestivalen ifølge DR, og “Huset” spiller over seks afsnit og vil få premiere på DR1 og DRTV til september.

Ud over de to danske TV-serier har Sofie Gråbøl ligeledes medvirket i den internationale TV-serie “Undoing” instrueret af Susanne Bier, hvor hun spiller sammen med Nicole Kidman og Hugh Grant.

Sofie Gråbøl fik sit gennembrud i filmen “Barndommens gade” tilbage i 1986 men er desuden også kendt for at have medvirket i “Den eneste ene”, “Mifunes sidste sang” og “Blinkende lygter”.

Vi krydser fingre for Sofie Gråbøl og resten af holdet!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version