Tour-boss fik hint om Jonas Vingegaards deltagelse: Trine afslørede dette for ham i en SMS

I dag stiller Jonas Vingegaard til start i Tour de France, og det anede nok løbsdirektør Christian Prudhomme på forhånd.

Det endte heldigvis lykkeligt for Jonas Vingegaard, når det gælder årets Tour de France, for i dag stiller han til start i Firenze.

Det så ellers sort ud, da han i starten af april styrtede under en etape af Baskerlandet Rundt og efterfølgende lå på hospitalet længe efter.

Den danske Tour de France-vinder havde pådraget sig en punkteret lunge samt flere brækkede ribben og kraveben.

Trine gav besked

Derfor har spændingen omkring, hvorvidt han ville blive klar til årets Tour de France lige siden været stor, og det ikke længe siden, det blev meldt ud, at det ville blive en realitet.

Det havde den franske direktør for Tour de France på fornemmelsen, for han havde nemlig, inden det blev officielt fået en særlig viden fra cykelrytterens hustru.

Christian Prudhomme sendte nemlig en besked til Trine Vingegaard, da cykelrytteren styrtede for at lade hende vide, at de var i deres tanker.

Trine Vingegaard Jonas Vingegaard
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Hustru sendte besked

Løbsdirektøren har da også efterfølgende udtalt, at det ikke kun var Jonas’ Tour-deltagelse, han her frygtede for men også generelt cykelstjernens velbefindende.

Sidste uge kom der så en besked retur fra Trine Vingegaard, der lovede godt for cykelrytterens planer.

– Vingegaards hustru sendte selv en besked aftenen inden, det blev meldt ud. Hun skrev ikke, at han ville stille op. Men hun skrev, at hun ville være til Touren, siger Tour de France-chefen til B.T.

De fire esser er klar

Christian Prudhomme har faktisk også tidligere udtalt til B.T., at det var helt essentielt, at Jonas Vingegaard stiller op til årets Tour de France.

– Jeg er lykkelig for, at han stiller til start ved Tour de France. Siden efteråret har vi drømt om de fire esser på fire forskellige hold – Vingegaard, Pogacar, Evenepoel og Roglic, har han tidligere udtalt til B.T.

Her understregede han også, at det ikke ville være det samme uden Jonas Vingegaard, der som bekendt har vundet Tour de France to gange.

Enkelstart runder af

Derfor er Christian Prudhomme også meget glad for, at Jonas Vingegaard er blevet klar, efter han blev meldt klar lidt over en uge før starten på løbet.

Tour de France slutter i år lidt opsigtsvækkende med en enkeltstart i Nice i stedet for den sædvanlige paradekørsel på Champs-Élysées i Paris.

Hvor er det bare dejligt at have Jonas Vingegaard på plads i Tour de France!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!