Trine har ofret alt for Jonas Vingegaard: Her er hendes ærlige ord om sit svære valg

Trine

Trine. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Trine åbner nu op om, hvor meget hun gør for at hjælpe Jonas’ karriere.

Man siger, at der kan være virkelig koldt på toppen.

For hvad har man egentlig tilbage, hvis man bruger det meste af sine vågne timer på karrieren i håbet om at stå tilbage som den allerbedste.

Sådan er det desværre også for hele Danmarks yndlings cykelrytter Jonas Vingegaard.

For selvom han har sin lille skønne familie til at holde sig varm, så indrømmer kæresten Trine Hansen også, at hverdagen på ingen måde er en dans på roser.

Læs mere: Trine afslører private detaljer om Jonas Vingegaard: Sådan bliver han hidsig derhjemme

Læs mere: Jonas Vingegaards kæreste er hans store beskytter: Sådan passer hun på ham

Læs mere: Jonas Vingegaard måtte haste hjem: Det siger han om situationen i familien

Familien har været presset

Man kan dog være tilbøjelig til at tro, at familien har en masse at være glad over.

Med titlen som vinder af ‘Tour de France 2022 og status som en af verdens bedste cykelryttere, så har Jonas Vingegaard skrevet sig ind i de danske historiebøger.

Triumfen blev selvfølgelig fejret i hele landet, og efterfølgende blev han også kåret til årets sportsnavn.

Men det har dog været muligt at få et lille indblik i familiens liv og her kom det også frem, at alt ikke var fryd og gammen.

For trods en vigtig sejr i begyndelsen af året i Spanien, så måtte Jonas Vingegaard kort før løbets start forlade holdets lejr.

Efterfølgende ville han blot fortælle, at det var private årsager, men det har været tydeligt, at det har været noget, der desværre har påvirket danskeren.

For selvom han stadig blev kåret som vinder, så har chefen for Jumbo-Visma kunnet fortælle, at Jonas ikke har været helt på 100 %.

Og nu er det muligt at få en bedre forståelse for, hvor meget pres familien egentlig er under. Det afslører kæresten Trine Hansen nu.

Artiklen fortsætter under billedet…

Jonas Vingegaard og Trine Hansen. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Han skal ikke belastes

I et interview med B.T. fortæller Trine, at Jonas karriere desværre har gjort, at hun har været nødsaget til at prioritere hans og datteren Fridas behov, hvilket betyder, at hun ofte skubber signe egne behov til side.

Man kan nærmest heller ikke sige Jonas Vingegaard uden Trine, der næsten altid ses ved de mange løb som den største støtte for Jonas. Oftest med datteren Frida på armen.

Tidligere har parret også kunnet fortælle, hvordan datteren skreg og græd på grund af de mange hotelskift, da Jonas vandt ‘Tour de France’.

‘Det er mega hårdt, men så må jeg beklage mig til nogle andre. Det kan jeg også til Jonas. Men han skal ikke på den måde belastes af nogle ting, som han ødelægge hans fokus. Der er selvfølgelig ting, vi ikke kan styre. Men de ting, jeg kan gøre for at beskytte ham, det gør jeg, fortæller hun.

Til mediet fortæller Trine også, at hele mødet Jonas har forandret hendes liv fuldstændigt. Hun er nemlig en meget ekstrovert person, der får energi af at være ude blandt venner og på arbejdet, men nu har hun i stedet påtaget sig rollen som hjemmegående.

Hvor er det trist at høre, Trine. Du skal vide, at du gør det virkelig godt som kæreste og mor. Lad os sende Trine en varm tanke i kommentarsporet og del meget gerne artiklen.

Exit mobile version