Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Trines ærlige ord om Jonas Vingegaard: Sådan ser hans chancer ud

Selvom Jonas Vingegaard ligger nummer to i årets Tour de France, så er han over tre minutter efter løbets gule førertrøje.

Hustruen Trine er nu kommet til Frankrig, og hun har delt nogle ærlige ord om, hvordan mandens chancer ser ud for at snuppe den samlede sejr for tredje gang.

Hele Tour-feltet kan mandag nyde en velfortjent hviledag efter de seneste dages strabadser og de store udfordringerne undervejs.

Der er ikke bare den hårde rute at tage hensyn til, men covid-19 er begyndt at sprede sig i feltet og flere ryttere har måtte trække sig på grund af sygdom.

Det gælder eksempelvis danske Michael Mørkøv, der forlod det franske cykelløb i sidste ud.

Flere og flere ryttere har den seneste tid iført sig mundbind, når de har mødt pressen, og der er nu også blevet indført krav fra Tour-arrangørens side om mundbind i forskellige zoner.

Midt i alt dette kæmper Jonas Vingeggard for at vinde endnu en sejr i det legendariske løb, og nu sætter hans hustru ord på, hvad mandens chancer er. Det skriver TV 2.

“Det ser sort ud”

Lige nu ligger Jonas Vingegaard nummer to i klassementet, men han er 3 minutter og 9 sekunder efter Tadej Pogacar, der har vist skræmmende god form.

Selv hans største støtte erkender, at det bliver svært at tage sejren.

– Jeg tør kun håbe på øverst på podiet, men jeg kan godt se, at det lige nu ser sort ud, siger Trine Hansen til TV 2 ifølge Ekstra Bladet.

Her nævner hun også, at selvom ægtemanden er i rigtig, rigtig god form, så er Tadej Pogacar bare fra en helt anden verden for tiden.

Trine tog i går sammen med datteren Frida ned til Frankrig, så hun kunne støtte Jonas Vingegaard. Og efter etapen kunne man tydeligt se, at der var stor glæde under gensynet med familien.

Her kunne man også se Trines fine mave, der vidner om, at familien bliver udvidet til efteråret.

Med hviledagen har familien mulighed for at have en dag sammen mandag, inden de afgørende etaper derefter venter Jonas Vingegaard.

Tour de France slutter søndag den 21. juli, så hvis Jonas Vingegaard skal tage den samlede sejr, skal han have fundet en måde at tage tid på Tadej Pogacar de kommende dage.

Tror du, at Jonas Vingegaard vinder Tour de France? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.