TV 2 -serie ‘Badehotellet’ slår rekord igen: Den mest sete fiktionsserie

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Året er 1941, og Hitlers tropper har besat Danmark og beslaglagt nabohotellet. Det betyder, at Amanda, som leder hotellet, må fortælle gæsterne, at tyskerne er rykket helt tæt på.

Mange danskere kan nok genkende ovenstående scene – for TV 2 serien ‘Badehotellet’ slår rekord igen som den mest sete fikstionsserie i hele Danmark.

Mere præcis har 1.669.000 danskere fulgt med, når Badehotellet har kørt på skærmen.

– Og faktisk er seertallet til ’Badehotellet’ (og andre tv-serier) i realiteten endnu højere, når man tager i betragtning, at tv-serier i høj grad ses via streamingtjenester som TV 2 PLAY, skriver TV 2.

Badehotellet sc 4741

Det betyder, at Badehotellet har slået rekord for sjette år i træk og har dobbelt så mange seere som nummer to på listen, som er serien ’Hvide Sande’.

Badehotellet har også udmærket sig ved, at seerne har givet meget høje kvalitetsvurderinger. Seriens ottende sæson har nemlig fået den højeste gennemsnitsvurdering på 4,6 fra en skala på 1-5.

– Det er første gang nogensinde, at en fiktionsserie har opnået en så høj kvalitetsvurdering i gennemsnit for en hel sæson, skriver TV 2.

Badehotellet sc 4601

Top fem over mest sete fiktionsserier i Danmark består af følgende serier:

  1. Badehotellet (70 procent)
  2. Hvide Sande (46 procent)
  3. Sommerdahl III (27 procent)
  4. Sygeplejerskolen IV (26 procent)
  5. Sneeegle (Svensk dansk) (26 procent)

Kilde: TV 2.

Ser du serien? Og hvad synes du om den? Del gerne din mening med os i kommentarfeltet på Facebook.

Exit mobile version