TV-vært Gertrud Højlund åbner op om hårde beskeder: Afslører nu de personlige angreb

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

TV 2 News-værten Gertrud Højlund er træt af TV-seere, der mener, at der er et politisk budskab bag det tøj, hun bærer på skærmen.

Selv om man som nyhedsvært gør, hvad man kan for at være objektiv og seriøs på skærmen, så er det ikke altid let at tilfredsstille seerne.

Det har Gertrud Højlund, der er vært på TV 2 News, måttet sande i forbindelse med, at valgkampen er blevet skudt i gang.

Der er nemlig et væld af TV-seere, der kommentere på den farveglade TV-værts tøj.

– Det er faktisk helt seriøst en ting, vi bakser med, når der er valg. At folk ringer ind og brokker sig over, at vores tøj er politisk, skriver hun på Instagram.

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

TV-vært modtager beskeder

Gertrud Højlund afslører, at hun måske selv har en skjult forestilling om, at den slags mennesker går rundt som reklamesøjler for deres partier til daglig.

Beskederne hun får, er blandt andet ‘Kan se du er skiftet til blå blok i dag’ og ‘Hende Gertrud stemmer helt sikkert rødt, siden hun sidder helt i rødt’.

Men hun slår altså fast med syvtommersøm, at hun ikke ønsker at sidde i sort tøj, når hun passer sit arbejde indtil 1. november.

Faren var kendt

Faktisk understreger TV-værten, at hun slet ikke har et parti, hun foretrækker frem for andre, og derfor er det også svært at klæde sig efter partifarve.

TV-vært Gertrud Højlund er datter af forfatter Niels Højlund, der var kendt for TV-programmet ‘Højlunds Forsamlingshus’.

Fortsæt det gode arbejde på skærmen, Gertrud!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

Exit mobile version