Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Ubehagelig skilsmisse: Nu langer ekskonen ud efter Finn Nørbygaard

Hanne Nørbygaard lægger ikke fingre imellem, når hun sætter ord på bruddet fra eksmanden.

Av, av, av.

Jeg tror vist hurtigt, vi alle kan blive enige om, at en skilsmisse på ingen måde er rar.

Du gik med alle de her tanker om den her person, som du på et tidspunkt elskede muligvis højere end noget andet i livet.

I delte drømme og havde snakke om fremtiden. En fremtid, hvor I vigtigst af alt så jer to være sammen til jeres sidste dage.

Desværre skulle det ikke ende sådan. Nogle gange kan det være utroskab andre gange kan det være uenigheder, eller at i simpelthen bare er vokset fra hinanden.

Men selvom en skilsmisse aldrig er sjov, så kan der heldigvis være forskellige måder, hvorpå i vælger at afslutte det.

Nogle skilles som venner, mens andre desværre ender ud i noget, der minder om krig, hvor det endda kan være at advokater skal inddrages.

Raser over udtalelse

Og selvom de fleste nok håber på en situation, hvor man kan skilles som venner, så er det ikke det, man kan sige om Finn Nørbygaard og Hanne Carina Nielsens skilsmisse.

Det er tydeligt, når man læser Hanne Carina Nielsens udtalelser, som hun netop er kommet med i et interview med Se og Hør.

Parret blev gift i 2008, men efter 14 års ægteskab meldte de ud i 2022, at de altså skulle skilles.

Dengang lød det, at det var en fælles beslutning, men nu lader det altså til, at der har været en del uenighed om, hvem der rent faktisk tog beslutningen.

Artiklen fortsætter under billedet…

Finn
Hanne Carina Nielsen og Finn Nørbygaard. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Føler sig kastet under bussen

Ifølge Se og Hør har Finn tidligere udtalt, at det altså var ham, der valgte at stoppe forholdet, og det er simpelthen ikke en udtalelse, som Hanne vil godtage.

Ifølge Hanne så var det altså hende, der valgte at smutte, fordi alt skulle handle om Finn, hvilket resulterede i, at hun altså endte med en såkaldt “Finn-forstoppelse”.

– Jeg føler virkelig, at jeg er blevet kastet under bussen i forbindelse med interviewet, hvor han fortæller, at han er brudt ud af ægteskabet. Jeg har sgu da ikke stået med en pistol for hans pande og sagt, at han skulle blive. Og det var jo mig, der mente, vi skulle stoppe, lyder det fra Hanne.

Afslutningsvis nævner hun også, at Finn kompenserede hende, fordi han bad hende om at gå hjemme, men det er dog ikke dette, der går hende på, men mere at hun altså mener, at Finn lyver.

Hvad tænker du om hendes udtalelser? Skriv i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.