Ung pige synger “en af verdens sværeste sange” – efterlader juryen målløs efter to ord

Lad os præsentere Serena Rigacci –sørg for at huske navnet!

Den 11-årige pige fra Italien skruede sværhedsgraden helt op, da hun deltog i talentkonkurrence ‘Next Star’ for nogle år siden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Af alle sange mman kan vælge at kaste sig over, tog Serena beslutningen om at fortolke Whitney Houstons klassiker ‘I Will Always Love You’.

Dem som har hørt sangen – og kender Whitneys stemmes – ved, at det er en svær sang at ramme. Artister løber altid en risiko for at blive sammenlignet med Houstons perfekte version af den originale Dolly Parton-sang, selvom de gør et forsøg.

Og når man kun er 11 år, så kan presset føles lidt større. Men Serena, hun behøvede ikke at synge mere end to ord, før dommerne var helt solgte.

Det stod tydeligt klart, at det her ikke var en hvilken som helst pige. Dommerne havde svært ved at tro på, at Serena havde sådan en stemme og kontrol på scenen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Youtube

Og publikum virkede i den grad også til at være underholdte.

Serena bevarede roen og balance til sidste strofe, og sågar efter at dommerne var fløjet op ad stolene for at give pigen et stående bifald- Som et bevis på, hvor dygtig Serena er, løb tårerne hos flere blandt publikum.

Se øjeblikket hvor en stjerne fødes i videoen her nedenfor – hvilket vidunderligt talent du er, Serena!

Den her pige synger jo som Whitney Houston i egen høje person! Tror du ikke, at Whitney Houston havde været stolt, hvis hun havde set dette?