Uventet besked inden Harry og Meghans bryllup – med en detalje fra Dianas begravelse

Foto: Flickr/Maxwell Hamilton

Prinsesse Diana blev kendt i hele verden, da hun mødte prins Charles. Som 20-årig blev hun prinsesse af Wales i forbindelse med giftemålet med Charles den 29. juli 1981.

Hun blev straks meget elsket af det britiske folk, særligt på grund af sin naturlige væremåde og stærke humanitære engagement. Hun var desuden et friskt pust i det stive britiske monarki.

Hendes død rystede hele verden, da hun i 1997 blev dræbt i en bilulykke i Paris.

Foto: Wikimedia

Nu skal Dianas yngste søn, prins Harry, giftes med sin Meghan Markle. På lørdag ringer kirkeklokkerne i Storbritannien – og hele verden ser på.

Tidligere har der været rygter om, at Elton John, som sang til Dianas begravelse for 21 år siden, skal optræde til prinsebrylluppet i weekenden.

Nu rapporterer kendismediet TMZ, at det er sandt, at sangeren skal synge for prinseparret.

Også den britiske avis Independent melder om oplysningerne fra TMZ. Allerede i februar begyndte det at svirre med rygter om, at noget var i gære. Dengang kom det nemlig frem, at Elton John rykket en koncert i Las Vegas i den weekend, hvor Harry og Meghan siger ja til hinanden – angiveligt på grund af en “dobbeltbooking”.

Det skulle i så fald ikke være første gang, at Elton John synger for den britiske kongefamilie.

Da prinsesse Diana blev begravet i Westminster Abbey den 6. september 1997, sang han blandt andet “Candle in the Wind”. Musikeren var meget gode venner med prinsessen. Elton John har blandt andet kaldt Diana for “en fantastisk ven”.

– Hun var meget elsket. Hun var en kontroversiel person for nogle, men ikke for mig, har Elton John tidligere udtalt ifølge People Magazine.

Sådan her så det ud, da Elton John fremførte Candle in the Wind og Goodbye England’s Rose ved prinsesse Dianas begravelse i 1997.

Del gerne videre, hvis du vil ønske prinseparret alt godt i fremtiden og til brylluppet på lørdag!

Exit mobile version