28-årig redder nevøen fra familiepleje. 6 måneder senere knuses hans hjerte efter nyheden i tv

Marcio Donaldson har gået gennem mange udfordringer i livet. Han voksede op under svære forhold, i et område med megen kriminalitet og skyderier – hvor mange unge ikke bliver mere end 13 år.

Sammen med sin søster og mor boede Marcio i en lejlighed, som var angrebet af kakerlakker. Moren kæmpede alt hun kunne, for at Marcio og hans søster havde det godt, men hverdagen var hård.

Til sidst skete det uundgåelige. Marcio og hans søster havnede i familieplejesystemet.

Foto: Facebook

Som en måde at håndtere den hårde opvækst, kastede Marcio sig over musikken. Han drømte om en dag at få lov til at synge, langt borte fra al vold og kriminalitet.

Årene gik. Marcio voksede op og besluttede sig forrige år for at søge ind til American idol. Her kom han videre til grupperunde, inden Marcio røg ud. Kort efter fik han beskeden om, at hans søster var blevet gravid.

– Du ved, at de siger cyklusser gentager sig. Det begyndte med min mor i systemet. Siden kom jeg i systemet. Siden gik min søster et barn, siger Marcio.

Foto: Facebook

Med samme hårde forudsætninger som de øvrige familiemedlemmer så fremtiden mørk ud for babyen.

Og snart kunne søsteren ikke tage hånd om babyen på grund af sine problemer med stoffer.

For et halvt år siden bankede politiet på Marcios dør.

Foto: Facebook

– Politiet og de sociale myndigheder kom hjem til mig, de ville tage ham med, og foran mig var altså den her 1 uge gamle baby. De sagde ”Du har 10 minutter til at beslutte dig for, om du vil beholde barnet. Ellers havner han i plejebarnssystemet,” fortæller Marcio.

Han kiggede på babyen. Så traf han sit valg.

– Jeg kiggede ned og sagde ”Jeg tager ham.” Jeg ville ikke have, at han skulle gå igennem de samme ting, som jeg har været igennem.

Foto: Facebook

Marcio var kun 28 år. Der stod han nu som enlig far – og det var et øjeblik, som forandrede hans liv for altid.

– Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg lavede. Men han er faktisk en sand gave, siger Marcio, som ikke har tvivlet på noget tidspunkt:

– Jeg ved, at det var den rigtige beslutning. Han har forandret mit liv.

Forrige uge var Marcio så tilbage i American Idol for anden gang. Denne gang sang han ikke bare for sig selv, men også for sin 6 måneder gamle nevø.

– Jeg vil vise ham, hvad man virkelig kan gøre, når man hanker op i sig selv. Jeg vil give ham et bedre liv, siger Marcio.

Og da Marcio sang, kunne ingen holde tårerne tilbage. Det var lige fra hjertet, så åbent og så ærligt.

Foto: Facebook

Efter en 6 måneder lang følelsesmæssig rutsjebane fik Marcio en nyhed, han aldrig havde drømt om. Han skulle, sammen med sin lille dreng, få lov at tage hjem med en guldbillet, som sendte ham videre i konkurrencen.

Men lige så meget som Marcio og nevøen vendte hjem med en glædesbesked, vendte de også hjem med håbet om en lys og lykkelig fremtid sammen.

Se klippet som har rørt millioner af mennesker herunder:

[arve url=”https://www.facebook.com/AmericanIdol/videos/10160329980280601/” aspect_ratio=”9:9″ /]

Exit mobile version