3 mænd sætter sig i tom kirke – lyt nu når ham til venstre åbner munden

Få kender ikke til den utrolige storhed, som The Beatles opnåede i 60’erne. Med sange som “All You Need Is Love”, “Here Comes The Sun” og “Let It Be” bliver bandet af mange betegnet som et af de største gennem tiden. Alt sammen takket være fire unge mænd fra Liverpool i England, hvis musik og tekster er elsket verden over.

Gennem årene er bandets sange blevet lavet i utallige cover-versioner af andre artister. Visse covers er meget lig originalen, mens andre giver helt nyt liv til sangen. Men gruppen “Gentri”, som består af tre herrer, har lavet et aldeles utroligt cover.

I en tom kirke sidder de tre mænd på bænkene, og da pianoet begynder at spille introen til Beatles-hittet “Let It Be”, forstår man med det samme, at det bliver helt specielt.

De tre mænd synger et vers hver, og det lyder fantastisk. Men da de stemmer i på samme tid, er det svært at undgå at få gåsehud.

Lyt og nyd!

Ingen musikelsker må gå glip af dette. Tøv ikke med at dele artiklen med dine venner på Facebook, så de også kan høre den mageløse fortolkning af Beatles-klassikeren!