4-årige tvillinger stiller sig op på isen – sekunder senere er publikum i ekstase

Alle har vi forskellige talenter i livet. Nogle har en rigtig god stedsans, andre er dygtige til en bestemt sportsgren eller til at lave mad.

Det her tvillingepar fra USA stillede op i kunstskøjteløbkonkurrence – men med tanke på deres alder er deres talent endnu mere utroligt.

Kunstskøjteløb er en sport, som altid har fascineret mig. At kunne være så graciøs og elegant på is er fantastisk i sig selv, men at man også kan udføre piruetter, forskellige trin og hoppe uden af falde er helt utroligt.

Det var derfor jeg blev lidt ekstra begejstret, da jeg så disse to tvillinger give et rigtig show. De er blot fire år gamle – men har allerede udviklet et fantastisk talent for sporten.

Mageløse kunster

Sammen skal de fremføre en opsætning af “Nøddeknækkeren”. Og på bare nogle sekunder får de publikum til at falde på halen over deres smukke opvisning.

Selvom de stadig kommer til at deres koordination og balance viser tvillingerne mange kunster, som mange voksne ikke kan udføre. Og det gør mig rigtig glad, at de ser ud til at have det rigtig sjovt sammen.

I klippet nedenfor kan du selv se de små charmetrolde vise deres fantastiske talent på skøjterne. Se og nyd!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=163&v=mCH5MOfHS5A

Wow, de her to tvillinger er virkelig fantastiske! Synes du også det, må du gerne trykke på del så dine venner også får chancen til at se deres show.