4-årig går på scenen foran titusind mennesker – sekunder senere får han alle til at juble

At stå på scenen er noget mange mennesker frygter. Her spiller det ofte ingen rolle, om man skal tale foran nogle få venner eller kollegaer eller synge foran tusindvis af fremmede. 

Men en lille person, 4-årige Hunter, havde ikke den frygt. 

Hunter Hayes favoritinstrument var sin harmonika, et klassiske instrument som har underholdt mange mennesker gennem tiderne. 

Under en opvisning i USA, landet hvor Hunter også er født, fik han chancen for at gå op på scenen under en country-koncert, hvor titusindvis af mennesker stod samlet i publikumshavet nedenfor scenen inde i arenaen.

Publikum i ekstase

Trods at mange kan rammes af sceneskræk, så var det ikke tilfældet for Hunter. Han skulle spille sangen “Jambalaya”, og med nogle fine toner fra sin harmonika sætter han siden munden mod mikrofonen – og bare sekunder senere har han fået hele arenaen til fuldstændigt at overøse ham med jubeltilråb og klapsalver. 

Det er umuligt ikke at blive imponeret af Hunters utrolige mod. Ikke bare vover han sig op på scenen, noget jeg allerede der ville have sagt venligt, men bestemt nej tak til. Desuden synger og spiller han harmonika som en ægte professionel – og vi skal huske, at han bare var fire år gammel på det her tidspunkt. 

Se og nyd det! 

Hunter er en rigtig stjerne! Del gerne artiklen, hvis du også fik et smil på læberne af at se hans optræden.