6-årige Connie fik alles hjerter til at smelte – 12 år senere måber Simon over hendes forvandling

Connie Talbot var bare 6 år, da hun tog hele verden med storm i Britain’s got talent.

Med sin enestående stemme, fik hun den ellers så hårde dommerveteran Simon Cowell til at tabe kæben fuldstændig.

Elleve år efter sin debut var hun tilbage i programmet, hvor det hele begyndte. Og både Simon og publikum kunne dårligt tro, at det var samme lille pige, som gik på scenen.

Da Connie Talbot medvirkede i Britain’s got talent, var hun bare seks år gammel. Der var nok ikke mange, som forventede, at den lille pige, som havde tabt begge sine fortænder, kunne byde på noget så magisk, som hun faktisk gjorde.

FOTO: Youtube

Med sin version af klassikeren ”Somewhere over the Rainbow” fik hun ikke bare Simon Cowell og dommerne overbevist. En hel verden kom til at tale om hendes fantastiske optræden.

– Connie, jeg har bare et spørgsmål. Var det virkelig dig, som sang?, spurgte Simon, som havde svært ved at tro på det, han lige havde set.

Connie nåede hele vejen til finalen, en finale, som blev vundet af operasangeren Paul Potts.

– Det gjorde ikke så meget. Jeg var bare glad for at være der, siger Connie Talbot i dag.

Elleve år senere fik Connie chancen for at komme tilbage til programmet. I specialsæson af Britain’s got talent 2019 var flere af alle favoritterne gennem årene blevet inviteret ind, og Connie var en af dem.

I weekenden fremførte hun sin egen sang “Neve give up on us”. Både publikum og dommere havde svært ved at fatte Connies utrolige forvandling.

Den nu 18 år gamle er virkelig vokset op til at blive en rigtig stjerne. Hun blev også hyldet enstemmigt af dommerne.

– Jeg kommer til at huske din første audition for resten af mit liv. Jeg tror ikke, vi sad her, hvis det ikke var for dig. Så vi skylder dig et stort tak. Du er kommet tilbage som en stjerne, siger Simon Cowell.

Se nu når Connie Talbot har succes igen:

https://www.youtube.com/watch?v=CairSSXli-M