88 dansere former en cirkel, men se nu: Er det benene eller gulvet som bevæger sig?

Jeg bliver altid imponeret, når jeg ser en stor gruppe mennesker udføre en dans – helt synkroniseret. Måske fordi jeg selv er så utrolig dårlig til at danse. Men i videoen her nedenfor er det ikke bare en dygtig dansegruppe som udfører et fantastisk nummer – der findes en detalje, som gør nummeret til noget af det mest utrolige jeg har set.

Tag et kig og lad dig forbløffe!

I USA er dans en stor idræt. Størst er det på skoleniveau. Konkurrencer mellem de forskellige skoler og delstater er meget velbesøgte og prestigefulde. Denne optræden du skal se foregik til en dansekonkurrence på skolen Carroll High School Emerald Belles.

Klippet indeholder tre minutter af utrolige spark og gymnastiske bevægelser – og alting er synkroniseret. Showet spredtes som en løbeild, da det blev publiceret på Youtube, og jeg kan heller ikke lade være med at dele det med jer.

Vær ekstra opmærksom efter cirka 1 minut og 20 sekunder. Der formes en cirkel som får mig til at spærre øjnene på. Bevæger gulvet sig eller skabes en optisk illusion? Tag selv et kig og forsøg at afgøre det.

Det her er for godt til ikke at vise til dine venner. Del gerne videre!