9-årigs vovede sangvalg tager juryen på sengen – sekunder efter blæser hun dem af stolen

Dette er sådan en solskinshistorie, som aldrig ser ud til at ende.

Døbt efter stjernesangerinden Céline Dion, tvivlede 9-årige Celine Tam aldrig et sekund på sit sangvalg, da hun skulle prøve lykken i America’s Got Talent. Selvom det er så svært at synge sangen rigtigt, og på trods af alle de høje toner og juryens evigt dømmende blikke, valgte pigen at synge sit idols gamle hit “My Heart Will Go On” – og det blev en succes, som sendte hende videre fra audition.

For nyligt var det så tid til næste skridt i konkurrencen. Ligesom sidste gang gjorde Celine Tam det svært for sig selv fra start… men også ligesom sidste gang endte hun med at chokere alt og alle.

Da Celine Tam kom ind på scenen, regnede juryen atter med, at hun ville fortolke en sang af idolet Céline Dion, og de spurgte derfor om hvilken sang fra idolets register, hun denne gang havde valgt.

Ingen, skulle det vise sig. Valget faldt i stedet på Michael Boltons ”How Am I Supposed To Live Without You”, en stor risiko, som viste den 9-åriges mod.

Efter få sekunder er det åbenlyst, at pigens stemme er i en liga for sig, og med styrke og stabilitet mestrer hun klassikeren med sådan en elegance, at publikum bryder ud i stående ovationer. Og juryen? Tja, de kan ikke vente længere og trykker derfor på Golden Buzzer-knappen, som sender pigen direkte videre i konkurrencen!

Det her er bare så godt, og jeg kan ikke andet end at undre mig over, hvordan en så kraftfuld stemme kan være i så lille en pakke?!

Optrædenen begynder efter cirka 30 sekunder.

Hvad skal der blive af denne 9-årige?! Tøv ikke med at dele denne mægtige optræden, hvis du også synes, at flere bør høre denne kommende stjerne!