Alle tror at bonden bare arbejder i laden, men se nu når kameraet sættes op

Den 50-årige bonde Jay Lavery står i laden og arbejder. Det ser ud til at være en helt almindelig dag. Han er omgivet af sine geder og er i gang med at samle lidt hø sammen med en kost.

De fleste tror nok, at han bare skal fortsætte med at arbejde, men da kameraet går i gang afsløres hvad han egentligt laver.

Det kunne som sagt være en hvilken som helst dag for Jay i laden. Men da kameraet går i gang afsløres det, at han ikke bare arbejder i laden.

For pludseligt går musikken i gang. Og da Sias kæmpehit ”Cheap Thrills” høres begynder Jay Lavery  forsigtigt at danse. Han bevæger hofterne og fødderne lidt. Og i takt med at sangen fortsætter kaster bonden kosten væk og begynder at danse ordentligt.

Han bare fortsætter og fortsætter med at danse med krop og sjæl, og det er virkelig helt vidunderligt at se. Og gederne virker også til at kunne lide bondens danseopvisning.

Heldigvis valgte bonden at filme sig selv og lægge videoen ud på sin Facebook-side. Det blev en megasucces. Videoen blev spredt som en løbeild og er blevet delt over 100 000 gange, har fået 125 000 likes og over 25 000 kommentarer.

På sin Facebook-side beskriver Jay, hvordan dansen ikke bare er en måde at holde sig varm i laden, men er også en medicin mod de rygsmerter som har plaget ham i 15 år.

“Jeg håber, at dette kan inspirere nogen til at fortsætte med at bevæge sig og jeg håber, at det giver et smil på læberne”, skriver han.

Og det giver ganske rigtigt et smil på læberne. Jay giver virkelig noget af sig selv og spreder enorm glæde!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjay.lavery.7%2Fvideos%2F1363204563703837%2F&show_text=0&width=560″ /]

Hvis du også blev glad over bondens dans i laden, må du mere end gerne dele det med dine venner.