Andrea Bocelli gør sig klar ved pianoet, men når jeg ser hvem der sidder ved hans side kommer tårerne

Der findes få ting som er så stærke som båndet mellem en forælder og barn. De deler både de gode og dårlige stunder og er der altid for hinanden.

Den italienske sanger Andrea Bocelli har charmeret hele verden med sin fantastiske stemme og nærvær på scenen. Han har lavet duetter med andre verdensstjerne såsom Céline Dion og Sarah Brightman.

Men nu har Andrea Bocelli for første gang slået sig sammen med en meget speciel person. Da jeg så, hvem der sad bag ham, var det umuligt at holde tårerne tilbage.

Sangeren Andrea Bocelli har solgt over 70 millioner cd’er verden over og er en af vores tids største musikstjerner. Bocelli blev født med en øjensygdom, og da han var 12 år gammel, blev han helt blind efter en fodboldulykke.

Hans musikkarriere er lang, og han har sunget duetter med flere verdensstjerner som Céline Dion og Sarah Brightman. Men nu har Andrea Bocelli gjort noget han aldrig tidligere har gjort og indsunget en duet med sin søn, Matteo Bocelli, 20.

Videoen til sangen ”Fall on Me” blev publiceret for bare et par dage siden og har allerede fået over 7,5 millioner visninger. Og når man ser den er det ikke svært at forstå, hvorfor den er blevet så populær.

Foto: Youtube

Andrea Bocelli skriver selv sådan her om sangen: “Hvem som helst som er forælder, hvem som helst som forstår det dyrebare ansvar over at være mor eller far, kommer til at forstå betydningen af det her stykke. ’Fall on me’ er første gang jeg har sunget sammen med min søn Matteo Bocelli”.

Videoen er stærk og smuk. Og lytter man godt efter teksten, så føler man sangen trænge meget længere ind i sjælen. Når man desuden ser familiebillederne af Andrea Bocelli og Matteo bliver det svært at holde tårerne tilbage. Man ser så tydeligt, at de har et stærkt bånd og et godt forhold.

Foto: Youtube

Her kan du lytte og se den fantastiske video: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ChcR2gKt5WM” /]

Siden jeg fandt den her video, har jeg set den mange gange, jeg kan ikke rigtigt stoppe med at kigge på den. Jeg synes, at det er så fint. Man ser så tydeligt hvilket stærkt bånd Andreas og Matteo har. Del gerne hvis du også kan lide sangen og er enig i, at intet er stærkere end et forælders bånd til sit barn.