Børnekoret sniger sig ind på scenen, da de vender sig om får pigen til højre publikum til at grine

Alle mennesker er forskellige og har forskellige interesser.

Nogle elsker at være ude i naturen, andre at være i storbyen.

Visse elsker at være i baggrunden, mens andre er lige som denne pige, der elsker at være i centrum og give noget af sig selv.

Ved et juleshow på skolen skulle Kelly Cardillos datter være med i koret og synge. Men at hun skulle byde på et show udover det sædvanlige, havde ingen forventet.

Kellys datter elsker virkelig at stå på scenen og optræde. Til at begynde med står alle børnene med ryggen til publikum, men da de vender sig om, starter en herlig juleopvisning.

 

Gestikulerede og sang

Selvom alle børnene er dygtige, er der en lille pige, som lyser ekstra meget op. Kellys datter, som ikke bare synger, men også gestikulerer med hænderne til musikken, forvandler optrædenden til at blive så glædesfyldt og sjov, som julen netop skal være.

Heldigvis var Kelly hurtig med kameraet, og hun lykkedes med at fange det hele på video. Efter hun lagde filmen ud på Facebook for cirka en uge siden, har 16 millioner mennesker set hendes datters herlige optræden – og nu er det vores tur til at se hendes fantastiske show.

Se klippet herunder!

[arve url=”https://www.facebook.com/kelly.cardillo.12/videos/vb.677056706/10154812377076707/?type=2&video_source=user_video_tab” /]

Denne opvisning fik mig i rigtigt godt humør! Tryk på del-knappen, så dine venner også får chancen for at se Kellys datters optræden.