Børnene stiller sig op på række – når pigen i rød kjole vender sig om får hun taget til at lette

Blandt publikum sad venner og familie og ventede på børnenes længe ventede juleshow.

Og børnene var fantastiske. Men der var en lille pige som virkelig skilte sig ud fra mængden – Kelly Cardillos datter.

Datteren dansede og sang med sådan en indlevelse og passion! Det er vidunderligt at se. Hun giver den gas med sangen og man ser tydeligt, at hun elsker hvert sekund i rampelyset. Der er ingen tvivl om, at hun har det sjovt.

Foto: Facebook

Fangede det på film

Og hvilket held, at mor Kelly filmede julekoncerten, så den her optræden kunne blive foreviget. I videoklippet kan man flere gange høre, hvordan moren griner.

Så snart de kom hjem fra koncerten, bestemte Kelly sig for at lægge videoen op på Facebook. Hun skrev: ”Dette er min datter til skolens julekoncert. Hun fik taget til at løfte sig. Se om du kan gætte, hvem hun er”.

Moren havde ingen anelse om, at hendes datters optræden skulle få så megen opmærksomhed.

Det viste sig, at det ikke bare var moren og publikummet på skolen som havde værdsat pigens indlevelse og dans. Videoen begyndte at sprede sig om en løbeild på nettet, hvor det har fået over 19 millioner visninger og er blevet delt 250 000 gange!

Her nedenfor kan du se videoen, du kommer garanteret ikke til at være i tvivl om, hvem Kellys datter er.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkelly.cardillo.12%2Fvideos%2F10154812377076707%2F&show_text=0&width=560″ /]

Hvilken fantastisk pige! Det er vidunderligt at se, hvor meget hun nyder at stå på scenen. Hvem ved, måske hun en dag bliver en superstjerne indenfor dans eller sang? Del med dine venner på Facebook, så de også kan nyde dette. 

Exit mobile version