Butiksejeren stopper drengen efter nogle sekunder – men senere taber han bogstavelig talt kæben

Det er rigtig vildt, når unge talenter dukker op de mest utænkelige steder. Brendan MacFarlane var bare 12-13 år på dette tidspunkt, da han og hans far besøgte en guitarbutik. Det varede ikke mange sekunder, inden ejeren tabte kæben. Det viste sig, at der boede en rigtig bluesstemme i den lille drengs krop.

Allerede efter de første ord som Brendan MacFarlane sang, tabte ejeren af New York’s Chelsea Guitars bogstavelig talt kæben. Det her var blues, han ikke havde hørt længe.

Foto: Youtube

Ejeren stoppede drengen

Efter bare et par sekunder stoppede ejeren af guitarbutikken drengen og hans far. Han bad dem om at stoppe, men at blive stående, hvor de stod. Det var dog ikke, fordi han mente, at drengen sang dårligt, men fordi han ville have det filmet. Han syntes, at det var så utroligt godt, at han ville vise indspilningen til sine venner. Han bad en anden person i butikken om at filme for ham, den stemme kunne han ikke lade gå forbi!

Imponerede stemme

Sangen Brendan og faren spillede var “Just Another Day” af Sam Cooke, og dette var som at høre en kommende blues-stjerne vokse frem. Det er svært ikke at synes godt om dette!

Wow, det her imponerede mig virkelig! Del hvis du tror, at drengen har en lysende blues-karriere foran sig.