Drengen med Downs syndrom synger Whitney Houston – og får millioner af hjerter til at smelte

Musik kan virkelig gøre underværker for sjælen, hvad enten det handler om at få os i godt humør eller bare sætte livet på pause og hvile hovedet et øjeblik. 

For 9-årige Dane lader musikken til at være alt det gode i livet. Han har Downs syndrom og elsker Whitney Houston, en kunstner, han tit lytter til derhjemme. 

En dag sad han i bilen sammen med sin far, som satte Whitney Houstons verdensberømte sang “I Have Nothing” på. For mange virker sangen svær at synge, og derfor vælger de fleste at lade være med at synge med. Men for Dane var sangen ingen udordring. 

Uden at tøve begynder han at synge den stærke klassiker – og mens han synger, bliver smilet på hans læber bare større og større. 

Familien lagde klippet ud på Facebook, hvor det på få dage blev vist mere end fem millioner gange. Dane siger selv til WFLA, at han bliver meget glad af at synge – og når jeg ser denne video, forstår jeg det virkelig godt.

Danes skønne sang minder mig om mange ting, men måske især at musik i alle dens former virkelig kan få smilet frem på ansigtet. Dane er en ægte stjerne – og jeg håber, at du bliver lige så glad, inspireret og varm i sjælen af at se hans optræden, som jeg blev.

Dane er en rigtig stjerne! Del meget gerne artiklen, hvis du også blev inspireret af hans herlige optræden i bilen.