Drengen siger at han synger NØJAGTIGT som Johnny Cash, se publikums reaktion når han åbner munden

Når det kommer til legendariske musikere, er det aldrig let at imitere deres stil.

Lad os være ærlig – selvom mange af os synger utilgiveligt højt i badet eller i bilen, er det meget få af os som er begavet med det der lille ekstra som kræves, hvis man skal være en professionel artist.

Men en som aldrig har haft det problem er 2.klasseeleven “Little John”. Da han blev bedt om at optræde for et publikum, iført blå skjorte og med kun med hans guitar og talent til rådighed, satte han alle tvivlerne på plads…

Little John, johnny cash
Foto: Youtube

Da ”Little John” gik op på scenen og fortalte, hvilken sang han skulle synge, kunne man tilgive publikum for at have forvente en lille fyr, der gav sit bedste for noget, han måske kunne blive god til.

Men hvad de ikke vidste var, at den her lille dreng havde meget mere end bare en stor passion for at synge Johnny Cash-sange. Hans talent overstiger helt klart hans alder, og hans stemme fik hurtig stor opmærksomhed hos publikum i salen.

Little John, johnny cash
Foto: Youtube

Så, talent = check, selvtillid = check, karisma på scenen = check… men det er ikke alt.

”Little John” havde et ekstra es i rockærmet i den der blå skjorte – noget han ventede med at slippe løs til tiden var klar.

Cirka halvvejs i nummeret tog han tingene til et helt nyt niveau.

Se hvad vi snakker om i videoen herunder: 

Det er ikke hver dag, at du ser en så ung fyr med sådan en selvtillid og et talent! Johnny Cash er uden tvivl stolt deroppe i himmelen.  Hvis den her video gav dig et smil på læberne, så del den her artikel videre på Facebook med alle dine venner og familie.