Efter 23 år er Dirty Dancing-stjernen tillbage på dansegulvet – se nu når hun vender sig om

Da Dirty Dancing kom i biografen i sommeren 1987, blev den et ægte hit.

Filmen havde straks succes, folk valfartede til biograferne, og så småt blev Dirty Dancing også den første film, som solgte 1 million eksemplarer på VHS.

Stjernerne, som stod i centrum, var Patrick Swayze og Jennifer Grey – han som den rutinerede danselærer, hun som den uskyldige teenagepige – og publikum blev som fortryllet af begge skuespillernes præstationer.

For vist kunne de danse!

23 år senere fik vi igen at se præcis hvorfor, da Jennifer Grey endelig vendte tilbage til dansegulvet…

Efter succén i Dirty Dancing i 1987, forsvandt Jennifer Grey hurtigt fra rampelyset. Patrick Swayze havde fået et rungende gennembrud og landede roller i film som Ghost og Donnie Darko, men for Jennifer Grey var det en anden sag.

En tragisk trafikulykke fik hende til at trække sig tilbage, og trods nogle indsatser i diverse film og tv-serier, blev der aldrig nogen lignende succeser for skuespilleren.

Men i 2010 besluttede Jennifer Grey sig for at vende tilbage til rampelyset – som deltager i amerikanske “Dancing with the stars“, som svarer til det danske tv-program “Vild med dans“.

Og der skulle hun få kæmpe succes!

Selvom 23 år var gået siden, sad dansetrinene stadig i 50-årige Jennifer Grey, hvilket publikum snart skulle opleve. Faktum er, at Grey sammen med dansepartneren Derek Hough gik hele vejen og vandt konkurrencen!

Og det føles lidt som om, at karakteren Frances “Baby” Houseman stadig sidder i Jennifer Grey.

Se bare dette klip, hvor hendes utrolige nummer fra tv-programmet er blevet publiceret på YouTube.

Dansenummeret begynder 40 sekunder inde i klippet.

Alder er virkelig bare et tal – hvilket en 50-årig Jennifer Grey beviser til fulde med sine dygtige danseevner. Så professionelt, så elegant!

Del gerne videre, hvis du også synes, at det var fedt at se Jennifer danse på en stor scene igen og under hende al fremgang!