Elton Johns monsterhit spilles i radioen – så mærker chaufføren energien og chokerer stjernen med sin stemme

Alle, der elsker musik, har et forhold til Elton John. Med superhits som Yellow Brick Road, Your Song, Tiny Dancer og manges favorit, Can You Feel the Love Tonight, er han en naturlig del i de fleste musikelskeres pladesamlinger. 

En, der virkelig ser op til Elton John, er komikeren James Corden. I sit berømte tv-program Carpool Karaoke henter han kendte musikere i sin bil for så at synge med på nogle af de sange, stjernerne har skabt i løbet af deres karrierer. 

For nogle år siden fik James Corden den ære at agere chauffør for den adlede britte. Hitmageren giver Corden et indblik i, hvordan han ser på sin musik – og i videoen kan man høre mange fængslende historier fra Sir Elton John, som jeg i hvert fald aldrig har hørt før. 

© Provided by Nyheter365

Det er tydeligt, at de to klikker med det samme og mødes i deres musikinteresse. For mig, som har Tiny Dancer som absolut yndlingssang, bliver det ekstra stemningsfuld, da de begge giver alt hvad de har i netop den sang. Jeg havde gerne siddet på bagsædet og sunget med. 

Den sang, som stikker mest ud på bilturen, er nu nok Crocodile Rock. Bilen ekspoloderer i farver og sang, da både Elton John og James Corden tager spraglet scene-tøj på og forvandler bilen til et inferno af fest. Vanviddet går for alvor i gang 3:30 inde i klippet. 

Tøv ikke med at dele dette, hvis du også elsker at synge i bilen!