Elvis Presley og Frank Sinatra synger ”Love Me Tender” – og resultatet er magisk!

“Love Me Tender” er en af de mest klassiske sange med Elvis Presley.

The King of Rock’n’roll indspillede sangen for 62 år siden, og siden da har vi hørt kæmpehittet i et utal af versioner.

Men spørgsmålet er, om ikke denne optagelse tager prisen!

Det er få, hvis overhovedet nogen, som har sat så stort et fingeraftryk på musikhistorien Elvis Presley. “The King” optog nogle af tiderne mest klassiske sange, brød grænserne hvad angår sceneshow og har inspireret et utal af musikere og bands i alverdens stilarter.

En anden pioner, som er gået over i historien, er Frank Sinatra. Sammen lavede de en indspilning, som egentlig er for god til at beskrive. Deres stemmer går i smukt samspil… det er bare ren og skær perfektion.

Det var under en live-koncert, at at de to superstjerner indtog scenen sammen og sang Elvis’ superhit “Love Me Tender”. Denne indspilning har været glemt i en mørk afkrog af internettet i lang tid, men da jeg faldt over den, blev jeg straks utroligt glad og følte, at jeg bare var nødt til at dele den med mine musikelskende venner.

Foto: Youtube

Først tager Frank Sinatra tonen på sin egen, magiske vis. Men hør nu publikums brøl, da Elvis synger sine linjer… Et ægte idol.

Men det virker ikke som om, at det var helt let at få de to legender til at synge sammen. Ifølge Elvis’ hjemmeside skal Sinatras datter have overbevist ham om at synge med Elvis. Men Sinatras eventuelle bekymring for at synge med den langt yngre rocksanger var altså ubegrundet. Resultatet er jo ren og skær magi:

DEL gerne videre hvis du også blev glad over at høre denne sang med to ikoner!