Elvis tager sig tid til opmærksomme fans – og gør publikum helt vilde

Der er ikke mange, som får chancen for at komme rigtig tæt på en verdensstjerne. Måske tager man til en koncert og ser sit idol optræde, men der kan være mange meter hen til scenen, og den sande nærhed indfinder sig aldrig. Men pigerne i det her klip kan prise sig lykkelige. De fik virkelig nærkontakt – med den måske største stjerne af dem alle.

Det er svært at tro, at de her mennesker havde forestillet sig, hvad der ville ske, da de tog plads ved scenen under en koncert med Elvis Presley i 70’erne. Mellem to sange sniger rockens konge sig frem til scenekanten. Han bukker sig ned mod publikum, griber fat i en af pigerne blandt publikum og giver hende et venskabeligt kys. Der går et sus gennem publikum, men superstjernen stopper ikke der. Derefter får han øje på et lille barn og giver hende et kys på kinden, som en far kysser sit barn. Derefter lader han yderligere nogle fans omfavne ham, inden han vender tilbage på scenen til publikums jubel.

Jeg har altid været fascineret af Elvis og hans liv og synes, at dette er et fantastisk bevis på hans storhed og varme. Øjeblikket, hvor han giver sine fans opmærksomhed, er uhørt stærkt og jeg får gåsehud, hver gang jeg ser det.

At tage sig tid til at give sine fans noget ekstra er altid værdsat, og jeg er overbevist om, at de her mennesker har dette som et af deres stærkeste minder.