Faren begynder at spille “Jolene” – 3 sekunder senere har datterens stemme tryllebundet alle

Många menar att musiken var bättre förr, och visst ligger det något i att det gjordes klassiker som aldrig kommer att dö. En av de stora hits som överlevt flera generationer är låten “Jolene”, av Dolly Parton, som varit populär sedan 1973. 

I det här klippet ser vi hur en man börjar spela låten på gitarr, men det är när dottern tar ton som vi bestämmer oss för att fortsätta titta fram till slutet. 

Mange mener, at musikken var bedre før, og der kan da være noget om, at der er lavet klassikere, som aldrig vil dø. Et af de store hits, som har overlevet i årevis, er “Jolene”, Dolly Partons hit, som har været populær siden 1973.

I dette klip ser vi, hvordan en mand begynder at spille sangen på guitar, men det er, da datteren begynder at synge, at vi beslutter os for at se klippet helt til ende.

Da Alexandras far tager guitaren og begynder at klimpre “Jolene”, kan hun ikke lade være med at synge med, og heldigvis for det. Selvom Dolly Parton har en stemme, som ingen tør sammenligne sig med, er denne unge pige alligevel ved at nærme sig hendes talent.

Wow! For en stund glemte jeg alt og fik gåsehud. Del gerne denne skønsang for at forgylde andres dag.