Gademusikeren har aldrig stået på en scene før – 5 sekunder senere er juryen i ekstase

Pablo Lopez blev ikke taget seriøst af ret mange, da han meldte sig til den mexicanske udgave af “Talent”. Den ældre herre så nemlig slidt ud og han var tydeligvis mærket af et hårdt liv.

Pablo har nemlig ikke haft et nemt liv, eftersom han blev hjemløs allerede som ung og senere adopteret af et amerikansk par. I en alder af 18 år vendte han tilbage til hjemlandet Mexico, men her endte han igen i et misbrug, hvilket førte til, at han blev hjemløs. Han sov på gaden og ved busstoppesteder, spiste hvad han kunne finde, og forsørgede sig primært ved at spille på fløjte i metroen.

Men gennem årenve vidste Pablo noget, som ikke ret mange andre havde kendskab til. Han vidste, hvordan han havde et sangtalent, der aldrig var blevet opdaget – så da chancen bød sig, tilmeldte han sig Mexicos største talentshow på TV.

Da han kommer ind på scenen med stok og stort fuldskæg, har dommerne måske lidt svært ved at tro på, at han kan overbevise dem om, at han har et specielt talent. Men Pablo skal ikke bruge mere end fem sekunder, inden han rammer første tone og sender publikum og jury i ekstase.

Og hvis man kan få en dommer til at græde, så har man gjort det godt!

Hør selv Pablos audition i klippet herunder.

 

Sikke et mageløst talent! Denne mand viser virkelig, at man ikke skal dømme nogen på forhånd. Det kan være svært at sætte sig ind i et liv som hjemløs, men det er ikke svært at høre, hvor talentfuld Pablo er.

Del gerne denne optræden, hvis du også vil være med til at hylde denne gademusikant for sit store talent, der endelig blev opdaget!