Genert teenager sniger sig op på scenen: Se nu klassekammeraternes reaktioner når han begynder at bevæge sig

At optræde for en fuld gymnastiksal kan gøre hvem som helst nervøs. Måske især i teenageårene, hvor mange er generte og usikre på, hvad andre synes og tænker.

Man hvis man lykkes med at samle mod til sig og kaste sig ud i det ukendte, så kan de mest fantastiske øjeblikke opstå.

Som da Brett Nichols bestemte sig for at stille op i skolens talentkonkurrence.

Lægterne var proppede med forventningsfulde elever, og Brett Nichols så lidt genert ud, da han gik ud med gulvet med hundredevis af øjne hvilende på sig.

Men så snart Brett gik i gang, forandredes alt. Det her var en dreng som havde fundet sin hylde, og han var klar til at vise sit talent for hele skolen!

Danser til Michael Jackson

I samme sekund som Michael Jacksons gamle sang “Billie Jean” går i gang, forvandles Brett til den rene superstjerne. Han gik helt ind i rollen, dansede og svingede rundt – og den geniale imitation af idolet fik hurtigt publikum til at juble. De kunne ikke tro, at klassekammeraten Brett havde i sig!

Brett vandt også juryens hjerte. Nummeret gav ham førstepladsen i talentkonkurrencen og efter videoen begyndte at florere på nettet, har han sågar gæste flere amerikanske tv-programmer.

Det er så herligt at se, hvordan Brett giver den gas og viser sit talent frem. Se hans dans i klippet her nedenfor og sørg for at hænge med hele vejen – hvor Brett laver et mildt sagt ikonisk dansetrin til publikums store jubel!

Selvom Michael Jackson er gået bort, lever hans kunst videre i dag – blandt andet gennem talenter som Brett, der lavede sådan et fantastisk nummer. 

Del gerne videre hvis du også syntes, at det var en utrolig dans af den her unge dreng, som fortjener at få opmærksomhed!