Hjemløs mand sætter sig ved pianoet, øjeblikket som følger giver ham en pladekontrakt

Donald Gould levede mange år som hjemløs i Sarasota, Florida. Men takket være et piano på gaden forandredes alt.

Rundt omkring i byen var der blevet stillet flere pianoer op i et projekt for at skabe et hyggeligt miljø, hvor indbyggerne kunne stoppe op og spille en lille melodi. Projektet var meget værdsat – ikke mindst af Donald Gould.

Spillede piano som barn

Da Donald var yngre havde han taget klaverundervisning. Det var mange år siden han sidst havde spillet, men da han satte sig ved pianoet, var hans talent ikke det mindste stiv i det. Forbipasserende blev forbløffet over, hvad de så og hørte.

Hans beskidte fingre dansede helt perfekt henover tangenterne og ud strømmende fantastisk musik.

På bare nogle dage havde millioner af mennesker hørt Donalds skjulte talent. Og interessen omkring ham voksede sig kun større. Hvem var han? Hvor kom han fra?

Youtube

Fik mange jobtilbud

En indsamling blev startet og det tog ikke lang tid, inden Donald fik 250.000 kroner og flere jobtilbud. Han fik sågar lov til at spille nationalsangen til indvielsen af San Francisco 49ers – foran 75.000 tilskuere. Desuden har han fået en pladekontrakt og indspillet flere sange.

– Det føles helt sygt. Jeg var en hjemløs mand som levede på gaden, og pludseligt ved alle, hvem jeg er, fortæller Donald.

Donald har også fået en lifecoach som hjælper ham til at komme tilbage og tilpasse sig samfundet en en tid med afhængighed og hjemløshed.

Se klippet nedenunder for at høre hans fantastiske pianospil!

https://youtu.be/JCguq3hTC2M

Hvilket naturtalent! Synes godt om og del det her klip med dine venner, så de ikke går glip af den her fantastiske fortælling.