Hun hvisker “film dette” og sætter sig ved klaveret – nu har millioner ladet sig forbløffe af hendes talent.

Flere steder rundt omkring i verden står der klaverer på offentlige steder, som alle kan benytte sig af. Disse er tilgængelige, så man kan nyde musikken, og der kan ske mange spontane ting omkring klaveret. Det er dog svært at sige, om ideen med disse klaverer var, at de skulle være udgangspunkt for virale øjeblikke. Men det er netop det, der er sket med dette klip.

Klippet er filmet i den canadiske by Quebec, hvor Ariane Racicot en dag valgte at sætte sig ned ved et offentligt klaver og spille lidt. Hun er en fantastisk pianist og håbede, at forbipasserende ville sætte pris på hendes talent, så hun placerede en mikrofon ved klaveret og satte sig ned for at spille.

Hun var nok bare ikke klar over, at netop hendes film skulle gå viralt og blive set af millioner af mennesker verden over. Hun besluttede sig for at spille Queens velkendte klassisker “Bohemian Rhapsody”, der med garanti ville gør selv Freddie Mercury stolt, hvis han havde været i live i dag.

Hun havde heldigvis medbragt sin gode ven, Luc Delormo, som forevigede øjeblikket på film, så vi har mulighed for at nyde det. Ariana er fuldstændig fordybt i musikken, og man ser, at mange forbipasserende vælger at stoppe op for at nyde hendes talent.

Den ydmyge Ariane Racicot virker til, efter at sangen er slut, at vågne op til virkeligheden, da tilskuerne bifalder hende.

Selv om klaveret ikke helt stemmer, så er det stadig en imponerende optræden, og det er med garanti ikke sidste gang, at vi ser Ariane.

Jeg var vel næppe den eneste, der sang med på teksten, selvom det bare var klavermusik?

Er hun ikke fantastisk dygtig? Del klippet med dine venner på Facebook, så de også kan nyde godt af hendes fantastiske talent.