Juryen kan ikke begribe at han kun er 16 år – et kig på dette og du forstår hvad de mener

Nogle gange sker det, at der dukker talenter op, som overgår det meste, man har hørt eller set før. Isaiah Fierbrace er uden tvivl sådan et talent.

Isaiah er født i Moama i Australien. En lille by med bare 5.000 indbyggere. Derfor kan rejsen til den store scene føles lang, men det forhindrede ikke denne unge mand i at søge ind til den australske version af The X Factor i år 2015. Han gik videre i programmet, men det var nok med denne optræden, at det brede publikum rigtigt forstod, hvilket utroligt sangtalent, han er.

Da klippet blev indspillet, var Isaiah kun 16 år gammel. Noget som juryen helt enkelt ikke kan begribe. Hans stemme er virkelig helt fantastisk og rammer en direkte, noget som man virkelig kan se på juryens og publikums reaktion.

Efter fremførelsen af Alicia Keys’ “If I ain’t got you”, måtte et jurymedlem forsikre sig om, at Isaiah virkelig er 16 år gammel – han føles allerede som en fuldkommen prof.

Isaiah gik sidenhen videre og vandt faktisk hele programmet, og tidligere i år stod det klart, at den i dag 17-årige Isaiah kommer til at repræsentere Australien i årets Eurovision Song Contest. Det er virkelig noget, jeg vil se frem imod efter at have set dette!

Vær lidt kæk og del Isaiahs fine sang videre, så flere ved, hvem han er, når det er tid til Eurovision!