Juryen tror ikke sine egne øjne da børnekor kaster sig over Queens superklassiker – minutter senere smider de sig efter knappen

Foto: Youtube

Ingen kan nogensinde sætte spørgsmålstegn ved udødeligheden eller succesen hvad angår Queens hitsang ”Don’t Stop Me Now”. Som en af de mest magtfulde sangere i det seneste århundrede, løftede Freddie Mercurys strålende sangstemme den for verden på en perfekt måde, samtidig med, at det også var en sang, som kunne sætte gang i hvilket som helst publikum.

Naturligvis, er det ingen nem opgave at fortolke sådan en sang.

Foto: Youtube

Ikke desto mindre havde børnene fra Flakefleet Primary School besluttet sig for, at det ikke skulle stoppe dem. De indtog scenen med en iøjnefaldende entusiasme, og deres fortolkning af klassikeren fik både dommerne og publikum til at grine højt.

Hvad der også hører med til historien er, at der ikke var nogen som helst tegn på nervøsitet hos de små unge talenter – hvilket er ganske imponerende i betragtning af deres alder. I stedet var de alle fuldt bevidste om deres roller og opgaver og udførte dem med en enorm professionalisme!

Faktum er, at deres nummer var så særligt, at det gav dem en Golden Buzzer, en direkte billet til finalen, fra dommer David Walliams. Samtidig fik de også masser af ros af den berømte dommer Simon Cowell.

Foto: Youtube

Som den første gruppen, der fik en Golden Buzzer i Britain’s Got Talent 2018, gjorde børnene uden tvivl et kæmpe indtryk på dommerne.

Se det vidunderlige nummer i afspilleren herunder:

Hvad synes du? Vidunderligt, eller hvad?

Hvis du også kunne lide børnenes optræden, tryk på DEL-knappen, så de kan få lidt opmærksomhed. Det fortjener de!

Exit mobile version