Klassisk brudevals? Nej, bruden gør gæsterne målløse da hun pludselig vender sig

Vi er mange, som elsker de klassiske dyder ved et bryllup. Brudevalsen er ofte et af de allersmukkeste øjeblikke ved et bryllup – og mange par øver sig i timevis, så dansen sidder lige i skabet på den store dag.

Dette par øvede sig også længe og hårdt på bryllupsdansen. Bruden og gommen ville begge have, at dansen var helt perfekt, når familie og venner var til stede, og det kan man bestemt ikke bebrejde dem. Men de havde et es i ærmet.

Da det store øjeblik kom og det nygifte par gik ud på gulvet, frøs gæsterne til is…

Asia og Maciek hedder bruden og gommen, som har lovet hinanden evigt troskab. De går deres livs tid i møde sammen – og det ville de vise med en anderledes bryllupsdans.

I filmen “Dirty Dancing” fra 1987 danser Patrick Swayze og Jennifer Grey danser til sangen “The Time of My Life”. Den smukke dansescene er en af de mest ikoniske i filmhistorien. Og netop denne scene inspirerede Asia og Maciek til at overraske bryllupsgæsterne med et mildest talt imponerende danseshow!

Og når man ser, hvordan parret bærer sig ad med at hylde kærligheden og den smukke filmscene, er det svært ikke at blive imponeret!

Se bare, hvordan de med imponerende trin og løft henrykker familie og venner ved det flotte bryllup:

Det er svært ikke at blive imponeret over den vidunderlige dans. Del gerne filmen videre til dine venner!