Operasanger kaster sig over Elton Johns superklassiker – resultatet ligner intet du har hørt

At fortalke sange som allerede er klassikere kan være svært.

Mange gange er det svært at leve op til originalen, men nogle gange kommer der artister, som virkelig giver sangen noget nyt.

En af disse sangere er Jonathan Antoine, som lige nu har succes på nettet med et fantastisk cover.

Jonathan Antoine slog igennem i tv-programmet Britain’s Got Talent 2012, da han sang en operaduet sammen med sin ven Charlotte.

Jonathan var gennem hele sin opvækst blevet mobbet med sin vægt, men i programmet kunne han endelig få revanche over alle dem, som havde mobbet ham og vist, hvad han faktisk kunne.

Siden har Jonathan forsøgt sig som soloartist, og at han er begavet helt ud i fingerspidserne, kan der ikke være tvivl om.

Fortolkede Disney-klassikeren

Det fik vi en smagsprøve på, da han for nyligt under en koncert fortolkede ”Can You Feel The Love Tonight” – den elskede sang, som Elton John skrev til filmen “Løvernes Konge”.

”WOW, WOW og atter WOW. Må komme og høre dig til en koncert en dag”, skriver en bruger på Youtube blandt andet, En anden konstaterer kort og godt: “Enestående, en vidunderlig sang fortolket til perfektion”. 

Lyt til den fremragende fortolkning her nedenfor – og del videre hvis du også synes, at flere må høre denne operaversion af en rigtig klassiker!