Pigen gæster supergruppen, men se nu når dukken afslører sangvalget og overtager showet

Hun kom som en hvirvelvind, stjal vores hjerter og vandt hele America’s Got Talent – de vandt tre Grammyer, har solgt millioner af albums og spiller konstant udsolgte koncerter.

Så du kan jo nok forestille dig den magi, der kom, da den 12-årige bugtaler Darci Lynne og sanggruppen Pentatonix, også kaldet “supergruppen” for nyligt slog deres kloge hoveder sammen.

Men som altid… var det en af pigens dukker, der løb med al opmærksomheden med et genialt nummer.

Det var, da Pentatonix afholdt deres juleshow for nogle uger siden, at Darci Lynne var indbudt som gæst. Du ved, hende der charmerede både publikum og dommere i årets udgave af America’s Got Talent – og vandt hele konkurrencen med sin fantastiske sangstemme og utrolige bugtalertalent.

Og også denne gang leverede den unge pige og hendes dukke underholdning i særklasse.

Darci Lynne har virkelig en evne til at få evne i sine dukker – og heller ikke denne gang gik der længe, før publikum var flade af grin.

Dukken afslørede, at hun ikke kendte til Pentatonix og sagde, at de var ganske gode “af mennesker at være”… og bød så på et stærkt julenummer – i en lidt anderledes udgave.

Se det skønne klip her og lad dig endnu engang forbløffe over 12-årige Darci Lynnes utrolige talent:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/VBwMgoOAaD4″ /]

Del gerne Darci Lynne og Pentatonix’ skønne optræden med dine venner på Facebook – det her burde alle have lov til at nyde!