Pigernes dansehold indtager scenen – se nu når lysene slukkes og publikum bliver ellevilde over det de ser

Der er noget ved dans som er så utroligt fascinerende, specielt når det drejer sig om mange dansere, som er synkroniserede og har en fejlfri dynamik.

At kigge på mange mennesker som sammen danser i takt til musikken og virkelig følger rytmen sammen er virkelig en fryd for øjet. Et godt eksempel på sådan et øjeblik er, da Dodge City High School fik æren af at holde den 76. udgave af skolernes årlige basket-turnering.

Skolens baskethold var kommet til finalen i mesterskabet, hvilket gjorde, at alles øjne var på dem. Men pausen var det helt og holdent deres heppekor, som stjal showet, især efter at lysene blev slukket.

Præcis som under alle store turneringer på skoler i USA, så var der tid til underholdning i pauserne i den årlige basketturnering på Dodge City High School. Men det var en danseoptræden som blev spredt, så snart den blev lagt op på Facebook.

At have et hold i finalen var en stor ting for skolen, derfor ville heppekoret sørge for, at deres gruppe lavede et godt show, som både underholdt publikum og motiverede holdet til sejren.

Halvvejs i dansenummeret slukkede lamperne…

Midt i pausen går heppekoret – en stor gruppe piger – ind på scenen i nogle kjoler.

En af pigerne begynder at synge sangen “Halleluja”, men midt i sangen sker der noget og lamperne slukkes. Tre sekunder senere er publikum ellevilde. Se selv:

Wow, what a performance by the Dodge City High School Drill Team performing at halftime of the TOC Championship Game. Video: Sean Michael Boston

Posted by Sports in Kansas on Saturday, January 19, 2019

Jeg fik gåsehud. At se så synkroniserede dansere, som desuden overvejer, er en fryd for øjet. Del for at vise andre.