Pludseligt blokerer tjeneren døren – åbner munden og giver alle kunder gåsehud

Nu og dag falder jeg over en historie fra fastfoodrestauranter, hvor der sker noget uventet. Historier som handler om andet end “bare” at spise billigt og godt. Det kan være fantastiske redningsindsatser, hvor folk har brug for hjælp eller bare en god gerning, som spredes over internettet i hele verden.

Det her handler om en person, som hedder Jamel Young. Han arbejder på en fastfoodrestaurant i USA, som hedder Chick-fil-A.
Lige den her dag var det den såkaldte Veteran’s Day i USA – den dag hvor man hylder de veteraner som har kæmpet i kamp for landet og dets rettigheder. Jamel valgte at gøre noget på egen hånd – ved at stille sig op foran alle gæsterne og synge.

Det blev næsten en Susan Boyle-øjeblik, for jeg mistænker, at ingen på forhånd havde troet, at denne mand skulle besidde sådan en fantastisk stemme! Han valgte en passende sang, som hedder “Proud to be an American”, hvilket betyder: “stolt over at være amerikaner”. Det er en meget kendt sang i USA, som mange kan relatere til.

Jamel gik hen til udgangen. Det blev hans scene. Der kunne alle se og høre ham tydeligt. Siden åbnede han munden… Herregud!

Foto: Youtube

Gæsterne i restauranten vendte sig straks om, og kunne ikke lade være med at kigge væk fra maden en stund og indånde atmosfæren som spredtes på restauranten.

Foto: Youtube

Hvilken magisk stemme! Og hvilken fantastisk fin måde at hædre alle veteraner på! Del gerne videoen videre, hvis du også synes, at flere bør få øjnene op for restaurantmedarbejderen Jamel og hans sang.