Pludseligt spiller Elvis-klassiker til bryllupsfesten – så dukker det nygifte par op og laver årets show

Mange nygifte ægtepar danser en dans til deres bryllup. Herhjemme er det typisk brudevalsen, som byder på rolige skridt med en ofte romantisk afslutning.

Men nogle nygifte par vil ikke kun vise, at de kan danse rolige og romantiske danse – det skal derimod gå vildt til.

Parret Monika og Dawid valgte at chokere dere bryllupsgæster til festen, da de skulle danse deres første dans. Pludseligt begyndte Elvis-klassikeren “Hound Dog” at spille – og så gav parret et show, som ingen kunne tage øjnene fra.

Elvis Presley kaldes ikke “the King of Rock and Roll” for ingenting. Det amerikanske ikon tog musikken til et helt andet niveau i 1950’erne, og gennem historien har han solgt over 1 milliard skiver.

Elvis Presleys sangskat

Selvom Elvis er gået bort, så lever hans musik stadig. Det gælder ikke kun hits som Jailhouse Rock, Love me Tender og In the Ghetto som stadig spilles på radiostationer verden over, men når man kigger ud i den store verden kan man se, at mange kunstenere er blevet inspireret af ham.

Det er skønt at lytte til Elvis’ musik. Men faktum er, at mange af hans sange er blevet synonym med at danse og især bestemte dansestile.

elvisdans
Foto: Youtube/Dawid Tomaszewski

Det spiller ingen rolle, om du er til en dansekonkurrence, en natklub eller bare hjemme i stuen. En Elvis-dans slår aldrig fejl – og hvis du vil vide hvorfor, skal du bare spørge det nygifte par Monika og Dawid.

Da de giftede sig, valgte de at overraske gæster med at opføre en vild dans til Elvis Presleys Hound Dog.

Bryllupsdans til Elvis

Klædt i 50-inspireret tøj springer de to ud på dansegulvet. Allerede ved første skridt ser man, at der er et rigtigt show i gang, og i løbet af de næste minutter kan jeg ikke sidde stille.

elvisdans
Foto: Youtube/Dawid Tomaszewski

Monika og Dawid viser fantastiske dansetrin og samarbejde. Havde jeg været på plads til dette bryllup, så er jeg sikker på, at jeg ikke havde kunne sidde stille et sekund.

Se deres fantastiske bryllupsdans i afspilleren nedenfor, hvilke stjerner!

Elvis havde været stolt over Monika og Dawids vidunderlige bryllupsdans. Den energi vil jeg også have hver dag!

Hvis du også sætter pris på denne vilde dans, så del gerne artiklen videre til dine venner!