Simon Cowell afbryder alt for at give en vanvittig udfordring: Svaret sidder lige i skabet!

Daniel brugte uger på at forberede sin optræden i America’s Got Talent. Han udvalgte nøje, hvilket tøj, han skulle have på, hvordan han skulle arbejde med sit ansigtsudtryk og selvfølgelig, hvilken sang, han skulle imponere dommerne med.

Den flersprogede operasanger valgte til sidst en italiensk ballade, som han var sikker på ville imponere dommerne. Men, da Daniel begyndte at synge, skete der noget chokerende…

Daniel begyndte på balladen, som han havde øvet så flittigt inden sin optræden. Hvad dommerne og publikum hørte var en smuk italiensk sang, som var både original og professionel. Men Simon Cowell var ikke tilfreds. Han fik en idé – og besluttede sig for at gennemføre den.

simon cowell, daniel emmet, talang, sång
Hvis Daniel Emmet var nervøs inden sin optræden, kan jeg slet ikke forestille mig nervøsiteten, når Simon Cowell pludselig afbryder ham. Foto: Youtube.

Kaldte på producenten

Da Daniel havde sunget halvdelen, rakte Simon Cowell hånden op. Han afbrød Daniels optræden. I stedet kaldte han på programmets producent. Simon spurgte, om det var muligt, at han måtte give Daniel en ny sang at synge. Dette var jo før sket i programmet, men denne gang, måtte han tale med producenten, fordi Daniel aldrig havde hørt sangen før.

Derfor havde han brug for tid til at øve sig på sangen. Producenten accepterede forespørgslen, og en chokeret Daniel påtog sig den vanvittige udfordring.

simon cowell, daniel emmet, talang, sång
Dommernes overhoved fik en anderledes idé, da Daniel var på scenen. Foto: Youtube.

Vendte tilbage – gjorde alle målløse

Efter at have øvet sig i en time, vendte Daniel tilbage til scenen. Han var noget omtumlet, men fokuseret på sin opgave. En opgave, som om muligt blev endnu sværere, fordi det var en af Simon Cowells absolutte yndlingssange, som han skulle synge.

Hans comeback på scenen blev dog en såkaldt succes. Se den i videoen herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=V5xRprbAz7E

Dette var noget af det mest imponerende jeg har set i America’s Got Talent. Del videre, hvis du er enig!